- Met Weg naar Succes vind je sneller de baan die echt bij je past! - Bent u werkgever? Klik dan hier

Je sollicitatiebrief laten schrijven door een professional

Een sollicitatiebrief bij een sollicitatie kan hebrievent verschil uitmaken tussen een uitnodiging voor een persoonlijk sollicitatiegesprek en een afwijzing. Maar een goede sollicitatiebrief schrijven is niet voor iedereen weggelegd. Het vergt kennis van de Nederlandse taal, kennis van het bedrijf en kennis van jezelf.

Op de meeste vacatures worden tientallen, maar vaak ook honderden sollicitaties ingestuurd. Van alle brieven heeft 85% dezelfde strekking. Lees; "Geachte heer, mevrouw, naar aanleiding van uw advertentie wil ik graag solliciteren op de vacature van.... bla bla bla" De meeste brieven die zo beginnen worden opzij gelegd. Niet interessant genoeg. Maar het kan ook anders.

Je moet zorgen dat je opvalt en leert om de taal van het bedrijf te spreken. Je moet jezelf kunnen verkopen als de beste kandidaat! Dat is niet altijd makkelijk, maar daar kunnen wij je wel bj helpen.

Hoe kan Weg naar Succes je hierbij helpen?
Met onze jarenlange HR ervaring weten wij precies wat een Recruiter wel en niet wil lezen. Wij weten welke brief opvalt en welke brief verdwijnt in de stapel. Wij weten hoe je jezelf kunt verkopen als de beste kandiaat.  Wij schrijven een ijzersterke sollicitatiebrief voor je!

Wat bereik je ermee?
Met onze sollicitatiebrieven maak je veel meer kans om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek. Wij zorgen voor een professionele sollicitatiebrief, die we helemaal op maat voor jou schrijven. We verkopen jou als de perfecte kandidaat voor de functie en je valt positief op. We schrijven niet te veel en niet weinig, maar precies goed.

Hoe werkt het?
Als je een sollicitatiebrief door ons wilt laten schrijven, hebben we het volgende van je nodig:

  • Je CV (liefst in Word formaat)
  • Een link naar de vacature
  • Een uiteenzetting in je eigen woorden, waarin je aangeeft waarom je deze baan graag wilt hebben en waarom jij denkt geschikt te zijn voor deze baan.
  • Let op! Zorg dat je voor minimaal 85% aan de eisen voldoet, anders heeft het weinig zin om te solliciteren.

Je coach is Judith Schoorlemmer.

Wat kost het je?
Een sollicitatiebrief wordt alleen in combinatie met het opstellen van een nieuw CV aangeboden. De sollicitatiebrief, helemaal op maat geschreven, kost jou € 55,00, inclusief 21% BTW (Let op! Voor bedrijven komt er nog 21% BTW bij) Het CV kost € 67,50. Hier lees je meer informatie over het CV. Ben je al langer klant bij Weg naar Succes? Dan kun je wel een 'losse' sollicitatiebrief aanvragen!

Interesse?
Neem contact met ons op via de contactpagina, of stuur een email naar: info@wegnaarsucces.nl Je kunt natuurlijk ook bellen, op onderstaand telefoonnummer.

Wil je liever met Judith aan de slag, om zelf te leren hoe je pakkende sollicitatiebrieven schrijft? Lees dan meer over de training die ze geeft.


 Judith SchoorlemmerJudith Schoorlemmer is een ervaren Carriere- en Sollicitatiecoach. Ze is gespecialiseerd in LinkedIn voor werkzoekenden en geeft regelmatig workshops, webinars en trainingen. Ze is al vele jaren werkzaam met de arbeidsmarkt. Door haar werk als o.a. HR Manager, (e) Recruiter en Intercedente, heeft ze aan alle kanten van de tafel gezeten en weet ze heel goed waar ze over praat. Je kunt haar bereiken op info@wegnaarsucces.nl, of bellen op (06) 46244662.

 

 

Pin It