- Met Weg naar Succes vind je sneller de baan die echt bij je past! - Bent u werkgever? Klik dan hier

LinkedIn scan, is jouw profiel in orde?

linkedinscanHeb jij een LinkedIn profiel? Dat is heel goed! Want vandaag de dag kan eigenlijk niemand meer zonder een goed LinkedIn profiel. En daar zit nu net dat addertje onder het gras. Veel mensen hebben wel een profiel, maar ze doen er niet zoveel mee. En eigenlijk weten ze ook niet wat ze ermee kunnen. Herkenbaar? Weet jij wel of je LinkedIn profiel professioneel oogt? Is hij compleet? Ben je goed vindbaar voor Recruiters en werkgevers? De meesten hebben eigenlijk geen idee.

Hoe kan Weg naar Succes je hierbij helpen?
Wij kunnen een scan maken van jouw LinkedIn profiel. En door deze scan kunnen we precies zien of jouw LinkedIn profiel professioneel is, of dat er aanpassingen nodig zijn.

Wat bereik je ermee?
Je leert hoe je een professioneel en compleet LinkedIn profiel maakt, waarmee je goed zichtbaar bent en zo hoog mogelijk eindigt in zoekresultaten van Recruiters en werkgevers. Je gaat opvallen!

Hoe werkt het?
Je stuurt ons een email met jouw LinkedIn adres. Wij gaan je profiel bestuderen. Hiervan maken wij een rapportage, waarin we feedback en tips geven. We werken niet in je profiel zelf, dus je hoeft geen inloggegevens te sturen. Je coach is Judith Schoorlemmer.

Wat kost het je?
Een LinkedIn scan kost je € 42,50, inclusief 21% BTW (Let op! Voor bedrijven komt er nog 21% BTW bij)

Interesse?
Neem contact met me op via de contactpagina, of stuur een email naar: info@wegnaarsucces.nl Je kunt natuurlijk ook bellen, op nummer (06) 462 446 62.


Judith SchoorlemmerJudith Schoorlemmer is een ervaren Carriere- en Sollicitatiecoach. Ze is gespecialiseerd in LinkedIn voor werkzoekenden en geeft regelmatig workshops, webinars en trainingen. Ze is al vele jaren werkzaam met de arbeidsmarkt. Door haar werk als o.a. HR Manager, (e) Recruiter en Intercedente, heeft ze aan alle kanten van de tafel gezeten en weet ze heel goed waar ze over praat. Je kunt haar bereiken op info@wegnaarsucces.nl, of bellen op (06) 46244662.

 

Pin It