- Met Weg naar Succes vind je sneller de baan die echt bij je past! - Bent u werkgever? Klik dan hier

Combinatietraining netwerken, praktisch en zonder zenuwen

netwerken3Er vinden meer mensen een baan via hun netwerk dan door het solliciteren op een vacature. Om jouw kansen te vergroten betekent dat dus ook jij gebaat bent bij een goed netwerk! En dat je moet weten hoe je dat netwerk kunt benutten!

Netwerken vergroot aanzienlijk je kansen.
Dat betekent dat je als je die baan wilt die echt bij je past je zo snel mogelijk aan de slag gaat met het bouwen aan dat netwerk. En dat betekent onder andere het benaderen van de juiste mensen, het bezoeken van de juiste bijeenkomsten, hulp te vragen op een slimme manier, kortom je kansen zien én benutten. Dat vraagt ook van je om mensen op te bellen of aan te spreken, jezelf te laten zien én aandacht te vragen voor wat jij nodig hebt. Dit vraagt lef en een beetje zelfvertrouwen.

Vind jij netwerken lastig omdat je niet weet hoe je het moet aanpakken of omdat je het spannend vind? Bijvoorbeeld omdat je het moeilijk vind om op mensen af te stappen, of omdat je wel graag mensen helpt maar het lastig vind om iets voor jezelf te vragen?
Je bent niet de enige! Netwerken wordt door veel mensen spannend en lastig gevonden, maar er is veel aan te doen om zowel praktisch en met meer zelfvertrouwen aan de slag te gaan!

Hoe kan Weg naar Succes je hierbij helpen?
Wij helpen je om inzicht te krijgen in de manieren waarop je het best zou kunnen netwerken en hoe je daarbij om kunt gaan met de spanning die daarmee gepaard gaat. We doen dit door de fases van een goed netwerkgesprek met je door te nemen, een aantal praktische tips en do’s en don’ts én we we werken met oefeningen die je helpen om te gaan met spanning en zenuwen. We kijken hierbij vooral ook naar jouw eigen situatie en maken samen een overzicht van wat jou gaat helpen om succesvol te gaan netwerken.

Wat bereik je ermee?
Met onze coaching leer je in anderhalf uur hoe zowel praktisch aan de slag kunt gaan en je je daarbij niet laat weerhouden door spanning of onzekerheid omdat je weet hoe je hiermee om moet gaan. Met deze coachingssessie wordt je een veel betere netwerker, iets waar je de rest van je leven in allerlei situaties plezier van zult hebben. We hebben veel ervaring met het begeleiden van mensen tot goede netwerkers en de resultaten zijn heel goed!

NB; deze training is een combinatie. Wil je liever met een thema tegelijk aan de slag? Kies dan voor de “Succesvol Netwerken; hoe doe je dat?” of de coachingssessie “Succesvol netwerken; omgaan met zenuwen of verlegenheid”.

Hoe werkt het?
We ontmoeten elkaar 1x en gaan anderhalf uur lang praten over jouw persoonlijke aanpak. We leggen je de theorie uit en gaan vervolgens kijken naar jouw situatie. We bekijken samen jouw kansen en mogelijkheden en formuleren samen een netwerkplan waar jij na afloop mee aan de slag kunt. In principe ontmoeten we elkaar via Skype, maar je bent ook van harte welkom bij ons op kantoor.


Je trainer\coach is Simône Verlaan

Kosten
Wat kost het je?

Het volgen van een persoonlijke trainingssessie kost € 120,00, voor anderhalf uur.

Interesse?
Neem contact met me op via de contactpagina, of stuur een email naar: info@wegnaarsucces.nl. Je kunt natuurlijk ook bellen, op nummer (06) 29577515.

 

Pin It