- Met Weg naar Succes vind je sneller de baan die echt bij je past! - Bent u werkgever? Klik dan hier

Netwerken: omgaan met zenuwen of verlegenheid

netwerken3Er vinden meer mensen een baan via hun netwerk dan door middel van solliciteren op een vacature. Om jouw kansen te vergroten betekent dat dus ook jij gebaat bent bij een goed netwerk! En dat je moet weten hoe je dat netwerk kunt benutten!

Netwerken vergroot je kansen aanzienlijk.
Dat betekent dat je zo snel moeglijk aan de slag moet gaan met het bouwen aan dat netwerk, als je die baan wilt die echt bij je past. En dat betekent onder andere het benaderen van de juiste mensen, het bezoeken van de juiste bijeenkomsten en hulp vragen op een slimme manier. Kortom, je kansen zien én benutten. Daarbij is het natuurlijk wel van belang dat je beschikt over voldoende zelfvertrouwen en je niet laat weerhouden door zenuwen.

Vind jij het lastig op mensen af te stappen? Of ben jij iemand die graag een ander helpt maar vraag je niet makkelijk hulp voor jezelf? Je bent niet de enige. Dit is niet iets waar iedereen van nature goed in is. Het is echter wel heel goed mogelijk hier mee om te gaan op een manier dat het je niet langer belemmert om een netwerk op te bouwen en te benutten!

Hoe kan Weg naar Succes je hierbij helpen?
Wij helpen je om je niet langer door je zenuwen of verlegenheid te laten weerhouden om te netwerken maar door meer inzicht en een andere aanpak juist actief aan de slag te gaan. Dat doen we op verschillende manieren; door anders naar situaties te leren kijken, door oefeningen die je helpen met zenuwen om te gaan en door middel van een aantal praktische tips. We gaan hierbij in op je eigen situatie en kijken met jou samen naar wat jou persoonlijk het meest gaat helpen. We maken hiervan een overzicht zodat je hier na de coaching zelf mee aan de slag kunt.

Wat bereik je ermee?
Met onze training leer je in anderhalf uur om te gaan met je zenuwen of je verlegenheid op zo’n manier dat het je niet langer in de weg staat bij het netwerken. Je hebt inzicht gekregen, je hebt geleerd anders naar situaties te kijken en je beschikt over oefeningen en praktische tips. Hierdoor zul je meer en gemakkelijker gaan netwerken zodat je je kansen op de baan die écht bij je past aanzienlijk vergroot. Met deze trainingssessie wordt je een betere netwerker, iets waar je de rest van je leven in allerlei situaties plezier van zult hebben. We hebben veel ervaring met het begeleiden van mensen tot goede netwerkers en de resultaten zijn heel goed!

NB; deze training gaat met name over de persoonlijke kant van netwerken. Wil je daarnaast ook praktische handvatten , kijk dan eens bij de training “Succesvol Netwerken; hoe doe je dat?" Een praktische training.

Hoe werkt het?
We ontmoeten elkaar 1x en gaan anderhalf uur lang praten over jouw persoonlijke aanpak. We bekijken samen jouw kansen en mogelijkheden en formuleren samen stappen waar jij na afloop mee aan de slag kunt. In principe ontmoeten we elkaar via Skype, maar je bent ook van harte welkom bij ons op kantoor.


Je trainer\coach is Simône Verlaan

Kosten
Wat kost het je?

Het volgen van een persoonlijke trainingssessie kost € 120,00, voor anderhalf uur.

Interesse?
Neem contact met me op via de contactpagina, of stuur een email naar: info@wegnaarsucces.nl.  Je kunt natuurlijk ook bellen, op nummer (06) 29577515. 

 

Pin It