- Met Weg naar Succes vind je sneller de baan die echt bij je past! - Bent u werkgever? Klik dan hier

Praktisch netwerken

netwerken3Er vinden meer mensen een baan via hun netwerk dan door middel van solliciteren op een vacature. Om jouw kansen te vergroten betekent dat dus ook jij gebaat bent bij een goed netwerk! En dat je moet weten hoe je dat netwerk kunt benutten!

Netwerken vergroot je kansen aanzienlijk.
Dat betekent dat je zo snel moeglijk aan de slag moet gaan met het bouwen aan dat netwerk, als je die baan wilt die echt bij je past. En dat betekent onder andere het benaderen van de juiste mensen, het bezoeken van de juiste bijeenkomsten en hulp vragen op een slimme manier. Kortom, je kansen zien én benutten. Daarbij is het natuurlijk wel van belang dat je weet hoe je dit allemaal het best kunt aanpakken. Weet je wat je wel en beter niet kunt doen?

Vraag je je nu af hoe je dit allemaal moet leren en moet aanpakken? Je bent niet de enige. Netwerken is een vaardigheid waar niet iedereen van nature over beschikt. Het is echter wel heel goed aan te leren!

Hoe kan Weg naar Succes je hierbij helpen?
Wij kunnen je leren wat netwerken is en hoe je een netwerk opbouwt. Ook leren we je welke fases er zijn in een netwerkgesprek. Daarnaast helpen we je om inzicht te krijgen in je kansen en mogelijkheden om te netwerken én deze zo goed mogelijk te benutten. We gaan hierbij in op je eigen situatie en kijken met jou samen naar de manier waarop jij persoonlijk aan de slag kunt. Tot slot helpen we je op weg met je persoonlijke netwerkplan zodat je zelf gericht stappen kunt gaan zetten.

Wat bereik je ermee?
Met onze training leer je in anderhalf uur hoe je een netwerk kunt opbouwen en gebruiken zodat je je kansen op de baan die écht bij je past aanzienlijk vergroot. Met deze trainingssessie wordt je een veel betere netwerker, iets waar je de rest van je leven in allerlei situaties plezier van zult hebben. We hebben veel ervaring met het begeleiden van mensen tot goede netwerkers en de resultaten zijn heel goed!

NB; deze training gaat met name over de praktische kant van netwerken. Heb je meer persoonlijke belemmeringen omdat je bijvoorbeeld verlegen bent of te gespannen wordt van het idee te moeten netwerken, kijk dan eens bij de training “Succesvol Netwerken; leer omgaan met verlegenheid en zenuwen."

Hoe werkt het?
We ontmoeten elkaar 1x en gaan anderhalf uur lang praten over jouw persoonlijke aanpak. We leggen je de theorie uit en gaan vervolgens kijken naar jouw situatie. We bekijken samen jouw kansen en mogelijkheden en formuleren samen een netwerkplan waar jij na afloop mee aan de slag kunt. In principe ontmoeten we elkaar via Skype, maar je bent ook van harte welkom bij ons op kantoor.


Je trainer\coach is Simône Verlaan

Kosten
Wat kost het je?

Het volgen van een persoonlijke trainingssessie kost € 120,00, voor anderhalf uur.

Interesse?
Neem contact met me op via de contactpagina, of stuur een email naar: info@wegnaarsucces.nl. Je kunt Simône natuurlijk ook bellen, op nummer (06) 29577515. 

 

Pin It