- Met Weg naar Succes vind je sneller de baan die echt bij je past! - Bent u werkgever? Klik dan hier

Training online netwerken

Online netwerken; je wordt er dagelijks mee om de oren geslagen. En ook al weet je wel dat netwerken via social media heel belangrijk is, jij hebt er moeite mee. Geen nood, want je bent aan het goede adres!  

Training online netwerkenOnline netwerken vergroot je kansen aanzienlijk.
Netwerken is belangrijk. Tegenwoordig wordt meer dan de helft van de banen in meer of mindere mate via een netwerk verkregen. Je kende de Recruiter, je volgde dat bedrijf al een poosje, je kwam de HR Manager tegen in een groep op LinkedIn en ga zo maar door. Netwerken is een niet onbelangrijk deel van je leven geworden, of je dat nu leuk vindt of niet. 

Maar het internet is groot. En uitgebreid. Het lijkt anoniem. En best eng. Je bent echt niet de enige die online netwerken lastig vindt. Misschien heb je wel een Facebook account, waar je zonder problemen communiceert met bekenden. Maar daadwerkelijk een netwerk opbouwen via social media, met mensen die je in 'real life' niet kent, dat is nog wat anders. 

Hoe kan Weg naar Succes je hierbij helpen?
Wij kunnen je hiermee helpen. In onze training 'online netwerken' leer jij hoe je dat actieve netwerken goed aanpakt. We bespreken de meest populaire online netwerkkanalen:

Welke vorm van online netwerken past bij jou? We zullen veel aandacht besteden aan LinkedIn, omdat dit het beste kanaal is om online te netwerken voorje carrière. Maar we kijken ook naar de andere mogelijkheden. Ik leer je hoe je online netwerken aanpakt, wat je wel en niet moet doen en hoe jij een goed en actief netwerk opbouwt. 

Wat bereik je ermee?
Na deze training ben jij in staat om zelfstandig een gericht netwerk op te bouwen. Je weet hoe en waar je moet zoeken naar potentieel interessante contacten en hoe je deze legt en onderhoudt. Je zlt merken dat jouw profiel vaker wordt bekeken en dat steeds meer mensen graag een connectie met jou maken. Je voelt je zelfverzekerd en je wordt gezien als een waardevol contact! Hier zul je de rest van je leven veel profijt van hebben.

Hoe werkt het?
We ontmoeten elkaar 2x een uur en gaan eerst de theorie bespreken. Daarna gaan we jouw online kansen en mogelijkheden onderzoeken en we gaan jou leren hoe je zelf aan de slag kunt. In principe ontmoeten we elkaar via Skype, maar je bent ook van harte welkom bij ons op kantoor.

Je trainer\coach is Judith Schoorlemmer

Kosten
Wat kost het je?

Het volgen van een persoonlijke trainingssessie kost € 160,00, voor 2x een uur.

Interesse?
Neem contact met me op via de contactpagina, of stuur een email naar: info@wegnaarsucces.nl.  Je kunt natuurlijk ook bellen, op nummer (06) 46244662.


Judith SchoorlemmerJudith Schoorlemmer is een ervaren Carriere- en Sollicitatiecoach. Ze is gespecialiseerd in LinkedIn voor werkzoekenden en geeft regelmatig workshops, webinars en trainingen. Ze is al vele jaren werkzaam met de arbeidsmarkt. Door haar werk als o.a. HR Manager, (e) Recruiter en Intercedente, heeft ze aan alle kanten van de tafel gezeten en weet ze heel goed waar ze over praat. Je kunt haar bereiken op info@wegnaarsucces.nl, of bellen op (06) 46244662.