- Met Weg naar Succes vind je sneller de baan die echt bij je past! - Bent u werkgever? Klik dan hier

Hulp bij verwerking ontslag

hulpbijontslagOntslagen worden gaat je niet in je koude kleren zitten. Ook als je het al zag aankomen komt het op het moment zelf vaak hard aan. Verschillende omstandigheden (leeftijd, lengte dienstverband, zelfbeeld) bepalen vervolgens of je dit ontslag zelf een plek kunt geven en verder kunt gaan of dat je hier nog wat hulp bij nodig hebt.

Heb je het gevoel dat het je alleen niet lukt om na je ontslag weer in actie te komen? Blijf je nog ergens in hangen en kom je daardoor nog niet in beweging? Dat kan anders.

Hoe kan Weg naar Succes je hierbij helpen?
Door inzicht te verkrijgen in wat het voor je betekent dat je bent ontslagen en of je hier nog wat in te doen hebt. Misschien vraagt het gewoon nog wat tijd of moet je eerst weer opladen. Of misschien moet je leren los te laten. Het kan ook zijn dat het dieper zit en je nog met emoties zit of er erg onzeker door bent geworden. We brengen samen in kaart wat voor jou geldt en wat je hier aan kunt doen. Je krijgt hierdoor inzicht maar ook een aantal tips en zo nodig praktische oefeningen. Als het nodig is krijg je ook een advies voor eventule vervolgstappen.

Wat bereik je ermee?
Met onze coaching krijg je in anderhalf uur inzicht in de wijze waarop en mate waarin je ontslag je heeft geraakt en wat er voor nodig is om dit achter je te laten en je blik weer vooruit te richten. Je beschikt hierna over tips en praktische oefeningen en zo nodig een advies voor vervolgstappen. Dit legt de basis voor het vervolgtraject waarbij je weer met energie en zelfvertrouwen aan de slag kunt en die baan zult vinden die bij je past! Ik heb al veel mensen hierin mogen begeleiden en gezien hoeveel het oplevert!

Wat kost het je?
Een coachingsgesprek om na een ontslag weer vol goede moed aan de slag te gaan kost € 120,00, voor anderhalf uur. Je coach is Simône Verlaan.

Interesse?
Neem contact op via de contactpagina, of stuur een email naar: simone@wegnaarsucces.nl. Je kunt Simône natuurlijk ook bellen, op nummer (06) 29577515. 

 
Simône Verlaan is een ervaren loopbaan- en Mindfulness coach met als specialisatie stressmanagement en het vergroten van zelfvertrouwen bij werkzoekenden. Ze heeft ruime ervaring in het begeleiden van rouwverwerking na ontslag.

 

Pin It