- Met Weg naar Succes vind je sneller de baan die echt bij je past! - Bent u werkgever? Klik dan hier

Vergroot je zelfvertrouwen

vergroot je zelfvertrouwenAls je in de situatie komt dat je weer moet gaan solliciteren komt er veel op je af. Er wordt van je verwacht dat je aan de slag gaat met netwerken, brieven schrijven, gesprekken voeren etc.. Je moet je potentiele werkgever ervan zien te overtuigen dat jij het meest geschikt bent voor die functie. En dat vraagt niet alleen van je dat je duidelijk kunt maken over welke competenties en werkervaring je beschikt, maar ook dat je dat met enige overtuiging kunt brengen. En je komt pas overtuigend over als je ook in jezelf gelooft. Dat zelfvertrouwen gaat dieper dan het kennen van je competenties en werkervaring. Het gaat over het beeld wat je van jezelf hebt als persoon, met al je kwaliteiten en sterke karaktereigenschappen.

Positief over jezelf denken en dat ook uitstralen is een belangrijke basis als je wilt slagen in je zoektocht naar een nieuwe baan. Als je het gevoel hebt dat jij nog niet zover bent is het dus verstandig om daar eerst aan te gaan werken. Met een goede basis vergroot je enorm je kansen om die baan de vinden die bij je past. En daarbij is het gewoon fijn om positief over je zelf te denken, toch?

Hoe kan Weg naar Succes je hierbij helpen?
Wij helpen je om anders te leren kijken naar jezelf. Je krijgt inzicht in je mooie en unieke eigenschappen en je wordt je onzekerheid de baas. Hierdoor ontwikkel je een duidelijker en positiever zelfbeeld en zul je dat ook naar anderen uitstralen. Het is een leuk en afwisselend traject met veel inzichten en positieve energie!

Wat bereik je ermee?
Een groter zelfvertrouwen helpt je om alle stappen in het sollicitatieproces makkelijker te zetten en groter effect te bereiken. Je vergroot hiermee dan ook aanzienlijk je kans om daadwerkelijk die baan te vinden die bij je past. Het gaat echter verder. Een positiever zelfbeeld maakt het leven en alles wat je daarin onderneemt makkelijker en hier zul je altijd profijt van blijven hebben. We hebben al veel mensen hierin mogen begeleiden en veel mooie resultaten bereikt!

Hoe werkt het?
Het traject bestaat uit 3 gesprekken van een uur waarin we helder maken waar jij goed in bent, wat jou uniek maakt en wat jou helpt in het vergroten van je zelfvertrouwen. Tussen de gesprekken door werk je thuis aan een positief zelfbeeld aan de hand van diverse tests en oefeningen. In principe ontmoeten we elkaar via Skype, maar je bent ook van harte welkom bij ons op kantoor.

Je coach is Simône Verlaan

Wat kost het je?
Het traject van drie gesprekken inclusief oefeningen en tests kost € 250,00.

Interesse?
Neem contact op met Simône via de contactpagina, of stuur een email naar: simone@wegnaarsucces.  Je kunt natuurlijk ook bellen, op nummer (06) 29577515.

 

Pin It