- Met Weg naar Succes vind je sneller de baan die echt bij je past! - Bent u werkgever? Klik dan hier

Open inschrijving training 'jezelf verkopen bij het solliciteren'

jezelfverkopen1Jezelf kunnen verkopen is noodzakelijk als je wilt slagen in je zoektocht naar een nieuwe baan. Als jij overtuigd bent van jouw geschiktheid voor een bepaalde functie èn je kunt dat onder woorden brengen, dan ben je in staat om de ander daar ook van te overtuigen. Dat vraagt wel dat je jezelf kent met al je competenties en sterke eigenschappen. En het vraagt van je dit ook nog onder woorden te kunnen brengen. Niet door op te scheppen of je beter voor te doen dan je bent, maar door jezelf van je beste kant te laten zien en daar trots op te zijn. Daarbij moet je dan de koppeling zien te maken tussen waar jij goed in bent en wat er in voor de functie gevraagd wordt. Het liefst ook nog met overtuigende voorbeelden. Dit is nodig in alle fasen van het sollicitatieproces. Zodat je door het hele traject heen een goede indruk wekt en uiteindelijk die mooie baan krijgt.

Maar als je van nature bescheiden bent, niet een dergelijk positief zelfbeeld hebt of gewoon niet gewend bent om positief naar jezelf te kijken en dit ook nog samen te brengen met de functie-eisen van de baan die je ambieert, dan is het jezelf verkopen nog een hele kunst.

Hoe kan Weg naar Succes je hierbij helpen?
Door onze jarenlange ervaring weten wat belangrijke momenten zijn in het sollicitatieproces en op welke momenten het belangrijk is dat jij jezelf weet te verkopen. We leren je welke momenten dat zijn en hoe je jezelf op die momenten van je beste kant kunt laten zien. We leren je hoe je inzicht kunt krijgen in je eigen competenties en unieke eigenschappen en hoe je dit onder woorden kunt brengen. Je krijgt inzicht in de momenten in het sollicitatieproces waarop dit van belang is en hoe je dit kunt koppelen aan vacature-eisen. Zo ontwikkel je de vaardigheden om jezelf van je beste kant te laten zien en aan te tonen waarom jij past binnen een bepaalde functie, zonder dat je hierbij het gevoel krijgt een rol te gaan spelen. Hierdoor ontwikkel je zelf een duidelijker en positiever zelfbeeld en leert dit ook naar anderen uit dragen.

Wat bereik je ermee?
Jezelf kunnen verkopen helpt je om alle stappen in het sollicitatieproces makkelijker te zetten en een groter effect te bereiken. Bij het netwerken, brieven schrijven, je profiel voor LinkedIn en je CV maken en bij het voeren van sollicitatiegesprekken sta je niet langer met je mond vol tanden als het over jou en je talenten gaat. Je kunt het zowel schriftelijk als mondeling uitdrukken en weet het met voorbeelden te onderstrepen. Hierdoor laat je je van je beste kant zien en is de kans veel groter dat je de ander ervan weet te overtuigen dat jij de beste kandidaat voor de functie bent.

Hoe werkt het?
In een kleine groep van maximaal 5 cursisten gaan we een ochtend met elkaar aan de slag. Allereerst wordt je stapsgewijs wordt uitgelegd op welke momenten in het sollicitatieproces je jezelf moet kunnen verkopen. Daarna gaan we aan de slag met het in kaart brengen van talenten en competenties en leer je hoe je zelf kunt werken aan het ontwikkelen van een groter zelfinzicht. Tot slot werken we aan de hand van concrete vacatures een aantal voorbeelden uit en krijg je ook zelf gelegenheid om te oefenen. Je krijgt hierbij waardevolle feedback en tips waar je veel profijt van zult hebben en waardoor het na afloop van de training veel makkelijker gaat worden om jezelf te verkopen!

Wat kost het je? 
We hebben een nieuw kantoor en dat willen we vieren. Daarom hebben we een leuke kortingsactie die loopt tot 31 december 2017! Alle open inschrijvingstrainingen bieden we aan met 50 % korting. Je betaalt nu dus slechts € 85, - in plaats van € 170, - voor 3 uur training! (Let op! Voor bedrijven komt er nog 21% BTW bij)

Wil jij ook leren hoe je jezelf kunt verkopen bij het solliciteren?
Geef je dan op via onderstaande link. Na inschrijving krijg je van ons een bevestigingsmail en de factuur. Zodra we je betaling binnen hebben is je inschrijving definitief.

Waar en wanneer?
De eerstvolgende training vindt plaats op:

Woensdag 6 december 2017
Aanvang 9.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur) – eindtijd 12.30 uur.
De training vindt plaats op ons eigen kantoor:
Groenekanseweg 246J in Groenekan (bij Utrecht, goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer).

Wil je de training samen met je collega’s volgen, dan kan dat ook. In overleg is het mogelijk om een training te organiseren op jullie eigen locatie op een andere datum. Neem hiervoor contact op met info@wegnaarsucces.nl of bel met Simône Verlaan op (06)29577515.

De training vindt doorgang bij een minimum aantal van 3 deelnemers. Bij minder deelnemers wordt de training afgezegd en vind restitutie van het betaalde bedrag plaats. Indien er over-inschrijving plaatsvindt wordt in overleg met de deelnemers een tweede training gepland.


Interesse in een andere training? Klik hier voor onze andere trainingen en webinars!


Simône VerlaanSimône Verlaan is werkzaam als Carrière- en sollicitatiecoach en heeft  veel ervaring met het begeleiden van mensen ter voorbereiding op sollicitatiegesprekken. Hierbij kan zij met trots terugkijken op de vele kandidaten die dank zij haar trainingen van hun sollicitatiegesprek een succes hebben weten te maken..

 

 

Pin It