- Met Weg naar Succes vind je sneller de baan die echt bij je past! - Bent u werkgever? Klik dan hier

Netwerken is belangrijk

netwerken3Netwerken. zo belangrijk en voor veel mensen zo moeilijk. In deze tijd van social media, banenbeurzen en open coffees is het netwerken steeds belangrijker geworden. Volgens de Dikke Van Dale is netwerken: 'Zijn best doen om zoveel mogelijk invloedrijke mensen te leren kennen.' En dat zegt al genoeg.

Als je pas begint met netwerken zodra je een baan zoekt, ben je al rijkelijk laat. Juist als je nog wel aan het werk bent, is het belangrijk om actief te gaan netwerken. En zodra jij dan op zoek gaat naar een baan, kun je goed gebruik maken van je opgebouwde netwerk.

Bij Weg naar Succes zijn we goed in netwerken. En we kunnen jou hierin helpen. We bieden je tips en tools om zelf te leren netwerken. En als je meer persoonlijke begeleiding wilt, dan kan dat ook. Hieronder vindt je handige links, die jou kunnen helpen met netwerken.

Wil jij zelf leren hoe je praktisch kunt netwerken? Klik hier.
Wil je leren hoe je beter om kunt gaan met je zenuwen en verlegenheid, en zo effectiever kunt netwerken? Kik hier.
Of zoek je een combinatie van de 2 bovenstaande trainingen? Klik hier.

 

Of wil je liever eerst zelf aan de slag? Lees dan onze artikelen en tips!

Tips voor effectief netwerken Meer tips voor netwerken Bekijk de kalender voor webinars en workshops
zijn best doen zoveel mogelijk invloedrijke mensen te leren kennen - See more at: http://www.vandale.nl/opzoeken?pattern=netwerken&lang=nn#.Vtr2vdCE24Q
zijn best doen zoveel mogelijk invloedrijke mensen te leren kennen - See more at: http://www.vandale.nl/opzoeken?pattern=netwerken&lang=nn#.Vtr2vdCE24Q'
0
keer gedeeld

Meer weten over ons?

Close

Klik op de social media buttons hieronder, om ons te volgen.