- Met Weg naar Succes vind je sneller de baan die echt bij je past! - Bent u werkgever? Klik dan hier

Hoe gebruik je social media?

social media diversSocial media zijn in deze tijd niet meer weg te denken. Niet iedereen is actief op social media. Maar als je op zoek bent naar een baan, kun je eigenlijk niet zonder. En dat betekent, dat je een keuze moet maken uit de vele soorten social media die voorhanden zijn. De meeste mensen hebben wel een Facebook en LinkedIn account. Maar er zijn minder mensen die actief zijn op Twitter en nog minder mensen kunnen goed overweg met Google Plus. En wat denk je van Instagram en Pinterest?

Bij Weg naar Succes zijn we zeer actief op diverse social media. Wij onderschrijven het belang van social media en maken actief gebruik van de ongekende mogelijkheden van deze prachtige media. We doen het wel met beleid. Er is veel te zeggen over het juiste gebruik van social media en wij kunnen je hierbij helpen. We hebben er veel over geschreven, we geven voorlichting, advies en tip en je kunt bij ons coaching, training, webinars en workshops volgen over dit onderwerp.

Hieronder geven we je een aantal links, waarmee je een idee kunt krijgen van onze dienstverlening op het gebied van social media. Wil je gewoon even sparren, of echt advies op maat? dat kan ook. Mail ons dan even op info@wegnaarsucces.nl

 

Hulp bij LinkedIn? Klik hier. Weten wanneer we nieuwe webinars geven? Klik hier voor de webinar- en workshop kalender. Join de groep van Weg naar Succes op LinkedIn
Bekijk onze bedrijvenpagina op LinkedIn Bezoek het profiel van Judith op LinkedIn (en link!) Bezoek het profiel van Simône op LinkedIn (en link!)
Join (en like!) de groep van Weg naar Succes op Facebook

 

Of wil je het liever eerst zelf proberen? Dat kan.

Tips voor de basis van LinkedIn Tips voor LinkedIn gevorderden Tips voor uitnodigingen op LinkedIn
Tips voor de headline van LinkedIn  Tips voor Facebook  Tips voor Twitter
Tips voor Google Plus    

 

0
keer gedeeld

Meer weten over ons?

Close

Klik op de social media buttons hieronder, om ons te volgen.