- Met Weg naar Succes vind je sneller de baan die echt bij je past! - Bent u werkgever? Klik dan hier

Sollicitatiebrief, CV en gesprek

sollicitatiegesprekwachtendNaast netwerken en social media zijn de sollicitatiebrief, het CV en het sollicitatiegesprek de belangrijkste onderdelen van het solliciteren op een baan. Voor sommigen zijn deze onderdelen een fluitje van een cent, maar de meeste mensen hebben echt moeite met het opstellen van een sollicitatiebrief of CV en het voeren van een professioneel sollicitatiegesprek.

Heb jij ook moeite met het verkopen van jezelf, in je brief of in een sollicitatiegesprek? Bij Weg naar Succes hebben we heel veel kennis en ervaring met het solliciteren. Judith is niet alleen werkzaam geweest als Intercedente en (e) recruiter, ook heeft ze jarenlang gewerkt als HRM Manager en vele honderden sollicitaties onder ogen gehad. Juist omdat ze aan alle kanten van de tafel heeft gezeten, weet ze precies hoe ze jou kan helpen.

Ze heeft vele artikelen geschreven en ook heeft ze korte en lange(re) programma's geschreven om jou persoonlijk op weg te helpen. Hieronder vindt je een aantal links naar de hulp die wij bieden.

 

Hulp nodig bij het schrijven van een sollicitatiebrief? Klik hier. Wil je een review van jouw eigen sollicitatiebrief? Klik hier. Zelf leren hoe je een sollicitatiebrief schrijft? Klik hier.
Wil je een nieuw CV laten opstellen? Klik hier. Wil je een review van jouw eigen CV? Klik hier. Wil je een pocket CV bestellen? Klik hier.
Wil je een sollicitatiegesprek oefenen met een professional? Klik hier. Wil jij beter leren omgaan met stress voor een sollicitatiegesprek? Klik hier.

 

Of ga je liever eerst zelf aan de slag? Dat kan ook.

De sollicitatiebrief Het CV Het sollicitatiegesprek
Tips voor de goede sollicitatiebrief Tips voor de lengte van je CV Tips voor de voorbereiding
Tips voor de opbouw Tips voor gaten in je CV Tips voor de opbouw van het gesprek
Tips om jezelf te verkopen Aandachtspunten in je CV Uitleg over de STARR methode
Tips voor het gebruik van actieve werkwoorden Tips voor opvallen met je CV Tips voor lastige kwesties
Tips voor open sollicitaties Tips voor chronologie en functionaliteit Tips voor onderhandelen
Voorbeeldzinnen Do's & dont's  Tips voor het vervolggesprek
Voorbeelden van sollicitatiebrieven Download een template CV Tips voor de afwijzing

 

0
keer gedeeld

Meer weten over ons?

Close

Klik op de social media buttons hieronder, om ons te volgen.