- Met Weg naar Succes vind je sneller de baan die echt bij je past! - Bent u werkgever? Klik dan hier

Sollicitatiegesprek oefenen

sollicitatiegesprekopenvragenstellenAls je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, heb je al een heel belangrijke stap gezet; je sollicitatiebrief en je cv zijn goed ontvangen en het bedrijf heeft interesse om jou persoonlijk te ontmoeten! Dat is al een mijlpaal op zich. Maar, je bent er nog niet.

Meestal wordt na het eerste sollicitatiegesprek al een beslissing genomen, ze weten dan al of jij in aanmerking komt voor de functie waar je op solliciteert. Zorg er dus voor dat je je goed presenteert. Wat kan ik doen?

Ik kan je helpen om ontspannen over te komen tijdens een sollicitatiegesprek. Ik help je, om de meest lastige vragen te pareren op een natuurlijke manier en om jezelf te blijven. Goede vragen stellen aan je interviewer is heel belangrijk en ook dat gaan we oefenen.

We ontmoeten elkaar 1x via Skype en gaan anderhalf uur lang praten over jouw persoonlijke presentatie. Ik geef je tips en feedback, die je kunt onthouden en verder oefenen. Na deze training weet je welke antwoorden gewenst zijn, welke vragen veel voorkomen en hoe je kunt omgaan met lastige vragen.

Wat kost het je?

Het oefenen van een sollicitatiegesprek kost € 120,00, voor anderhalf uur.

Neem contact met me op via de contactpagina, of stuur een email naar: info@wegnaarsucces.nl

Je kunt natuurlijk ook bellen, op nummer (06) 462 446 62.

Pin It