- Met Weg naar Succes vind je sneller de baan die echt bij je past! - Bent u werkgever? Klik dan hier

Vacatures

 Momenteel is Weg naar Succes voor een opdrachtgever op zoek naar een Verzorgende IG. Lees hieronder de hele vacaturetekst:

Verzorgende

Wie is onze opdrachtgever?
Onze opdrachtgever is een maatschappelijk betrokken organisatie. Zij bieden dagbesteding aan senioren met (beginnende) dementie en andere geheugenproblemen of sterke eenzaamheidsproblematiek. Het activiteitenaanbod is divers, gezellig en biedt uitdagingen. De organisatie heeft vestigingen in Kamerik en Loosdrecht en binnenkort ook in Maarssen. Zej werken met een team van zeer betrokken, vakkundige en enthousiaste mensen. 

Wat zoeken zij?
De organisatie is voor haar locatie in Loosdrecht per 1 december of uiterlijk 1 januari op zoek naar een enthousiaste en flexibele  

Verzorgende IG

die ook de rol van Activiteitenbegeleider en Persoonlijk begeleider heeft.
voor 22,5 tot 30 uur per week

Als verzorgende begeleid je onze deelnemers conform het zorgplan. Je observeert de deelnemers en signaleert veranderingen in de zorgbehoefte. Je zorgt voor een afwisselend activiteitenprogramma, waarin bewegen, geheugentraining en creativiteit centraal staan. Daarnaast wordt er met elkaar dagelijks een warme maaltijd bereid van 3 gangen. Bovendien draag je zorg voor een juist gebruik van de medicatie, met behulp van een medicijnenadministratie. Je ondersteunt en stimuleert de bewoners ten aanzien van de ADL en je bent verantwoordelijk voor de uitwisseling van informatie over de deelnemers. Daarnaast bewaak je de individuele privacy van de deelnemers. Je verzorgt mede het vervoer van deelnemers naar de locatie en naar huis.  Tot slot begeleid je leerlingen en stagiaires. De werkdagen zijn van 9.00-16.30 uur.

Wat heb jij nodig?
Als verzorgende IG heb je minimaal een afgeronde opleiding VIG-3. Hierbij heb je kennis en inzicht in het methodisch zorgplan en heb je inzicht in de vakgebieden die van invloed zijn op de coördinatie van de zorg van de deelnemers. Uiteraard ben je ook betrokken bij ontwikkelingen in de zorg. Verder heb je ervaring met specifieke doelgroepen en ben je enthousiast en proactief ingesteld. Je bent gewend om klantgericht te werken, je kunt goed feedback geven en je hebt een rustige benadering naar de zorgvragers toe. Kennis van dementie is een pré. Je bent in staat cliënten te stimuleren, motiveren en te ondersteunen bij het invullen van hun dagritme. Daarbij beschik je over een open communicatieve stijl en ben je kwaliteitsbewust. Daarnaast beschik je over tact, inlevingsvermogen, geduld en doorzettingsvermogen en kun je zorg bieden volgens de acties uit het zorgplan. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Wat bieden wij?
Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Zorg en Welzijn. De aanstelling is in eerste instantie voor bepaalde tijd, voor de duur van één jaar met mogelijkheden tot een dienstverband voor onbepaalde tijd. 

Werklocatie
Loosdrecht, Maarssen en bij onvoldoende bezetting is inzet in Kamerik ook mogelijk. 

Belangstelling?
We ontvangen je sollicitatie graag vóór 1 november 2017, voorzien van je curriculum vitae, graag op het emailadres: info@wegnaarsucces.nl,, t.a.v. Judith Schoorlemmer. Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOGgevraagd.Hieronder kun je heel eenvoudig zoeken naar vacatures! In het eerste veld vul je een trefwoord in. Dat kan de titel van een functie zijn, maar ook een trefwoord als parttime, of tijdelijk. Of iets in de inhoud van een functie. In het 2e veld vul je een plaatsnaam in. De resultaten zullen ook vacatures in de buurt van die plaatsnaam meenemen.

Natuurlijk kun je ook hier ook Boolean zoeken, om zo de resultaten gerichter te maken. Hier vind je meer informatie over Boolean zoeken.

Zit jouw droombaan erbij? De database omvat tienduizenden banen, in binnen- en buitenland. Dus dat moet geen problemen opleveren!

 

Pin It