Vrijblijvende afspraak maken?

 

- Met Weg naar Succes vind je sneller de baan die echt bij je past! - Bent u werkgever? Klik dan hier

- Weg naar Succes, voor Talentmanagement, HR Services en Outplacement - Bent u zelf werkzoekend? Klik dan hier.

Talentmanagement

Herkent u talenten?

HR Services

HR ondersteuning op niveau

Praktische ondersteuning

Praktische ondersteuning nodig?

Talentmanagement

TalentmanagementHeeft u op alle plekken in uw organisatie de juiste mensen zitten? En zetten die allemaal hun talenten optimaal in? Of signaleert u knelpunten of zwakke plekken op afdelingen of bedrijfsbreed?

Weg naar Succes kijkt samen met u naar uw organisatie. We kunnen u van dienst zijn met talentmanagementprogramma’s voor uw gehele organisatie, maar ook met korte trajecten en individuele vraagstukken. En zoekt u begeleiding van uw medewerkers waar geen plaats meer voor is in uw organisatie? Op onze pagina ‘van werk naar werk’ vind u alle informatie over onze modules, van uitgebreide outplacementtrajecten tot korte en doelgerichte (sollicitatie)training en coaching.

Hier leest u meer over talentmanagement bij Weg naar Succes.

Outplacement

Uutplacement

En als u talentmanagement heeft geïmplementeerd, kan het soms ook gevolgen hebben die nodig zijn, maar niet altijd gemakkelijk of leuk. want soms moet u afscheid nemen van één of meerdere medewerkers. Weg naar Succes kent een unieke aanpak in outplacement, waardoor uw (ex) medewerker zich gesteund voelt en een persoonlijke en effectieve begeleiding krijgt naar een nieuwe baan. 

Hier leest u meer over onze unieke aanpak bij outplacement.

Praktische ondersteuning

Praktische ondersteuningHeeft u één of meer managers die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken? Of wilt u uw medewerkers misschien een training LinkedIn (of netwerken) aanbieden? Is er een individuele medewerker die dreigt uit te vallen met stressklachten? Wilt u de (blijvende) medewerkers na een reorganisatie hulp aanbieden om gemotiveerd door te gaan? Dat kan met de praktische ondersteuning die weg naar Succes biedt.

Workshops, webinars, trainingen of individuele coaching. het kan bij Weg naar Succes.

Lees hier binnenkort meer over de praktische ondersteuning. 

HR Services

HR Services1Weg naar Succes heeft een groot netwerk van HR Professionals. Hierdoor kunnen wij ervaren professionals leveren, die ervaring hebben in hun vakgebied en weten wat ze doen. Als u tijdelijke ondersteuning op HR gebied nodig heeft, kunt u rekenen op Weg naar Succes.

Door onze jarenlange ervaring met HR, kunnen wij ook ondersteuning op deelgebieden leveren. Denk hierbij aan HR instrumenten, coaching en reorganisaties. HR/IT is onze specialiteit. Wij helpen u graag met aanschaf, implementatie en optimalisatie.

Lees hier meer over de HR services van Weg naar Succes