Ben jij toe aan een Carrièreswitch?

Als je toe bent aan iets anders, kan het een hele uitdaging zijn om helder te krijgen wat dat andere dan precies is. Wat past er bij je? Hoe kom je daar achter?

Hiervoor heb ik een kort en praktisch programma ontwikkeld, waarmee waarin jij en jouw zoektocht centraal staan, en je toewerkt naar een concrete uitkomst.

Belangrijk hierbij is natuurlijk dat je helder krijgt waar jouw hart ligt. Maar ook kijken we naar de realiteit en haalbaarheid.

Na afloop van het programma heb je een duidelijk zoekprofiel met een of twee functies waar je vervolgens op kunt gaan solliciteren.

foto carriereswitch

 

Wat houd het programma in?

Twee uitgebreide tests, thuisopdrachten, gesprekken, hulp bij netwerken. Het resultaat is een helder zoekprofiel, waarin is uitgewerkt waar jouw ideale functie aan moet voldoen, inclusief werkomgeving en randvoorwaarden.

Wil jij echt werk maken van de volgende stap in jouw carrière?

Dan is jouw investering door het afnemen van dit pakket 1595 euro (ex. Btw). 

En wil je vervolgens ook nog hulp bij het solliciteren zelf? Dan is ook een combinatie mogelijk met de programma's 'succesvol solliciteren', en/of 'Personal branding'. Meer behoefte aan maatwerk? Ook dat is mogelijk,  in overleg stel ik graag samen met jou een programma op dat helemaal aansluit bij jouw wensen.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

Neem contact op