Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière, maar twijfel je nog over de richting, of over hoe je het zult aanpakken?

 

Dan is dit wellicht iets voor jou!

 
In het kader van NL leert door heeft de overheid een subsidieregeling in het leven geroepen, wat betekent dat je gebruik kunt maken van een coachingstraject  ter waarde van  € 700! Deze subsidie is zowel voor werkenden, werkzoekenden en zzp-ers. De subsidie aanvraag wordt geregeld, dat betekent dat het voor jou helemaal gratis is.
 
Wat houdt het traject in?

 

1. We starten met een intake en vervolgens doe je een arbeidsmarktscan (via een gevalideerde test) waarin je een beeld krijgt van je competenties, drijfveren en kansen.

2. Daarna volgen een aantal coachingsgesprekken (2-4), waarin ik je help om met behulp van de uitkomsten van de scan en jouw eigen ideeën en wensen, je volgende carrièrestap scherp te krijgen.

3. Vervolgens werken we uit wat er nodig is om deze stap te realiseren, waarbij ik je help met:
- vragen en feedback
- praktische tips
- zo mogelijk het inzetten van mijn netwerk

 4. We ronden af met  het vastleggen van bovenstaande in een ontwikkelplan, zodat je handvatten hebt om na het traject zelf aan de slag te gaan. (uiteraard blijf ik hierbij altijd op de achtergrond beschikbaar)
 

Denk je na het lezen hiervan dat dit ook echt iets voor jou zou kunnen zijn? Neem dan even contact op, ik overleg graag met je over de mogelijkheden. Dat kan telefonisch op 06-29577515, of stuur een mailtje naar info@wegnaarsucces.nl


 

"Chances don't approach you. It's you who approaches the chances."
                                                                                                            Toba Beta
 

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers