Meer rust en werkplezier met mindfulness

Stel jij jezelf wel eens de volgende vragen?

"Ik ben altijd maar druk, ik sta voortdurend ‘aan’. Ik zou zo graag wat meer kunnen ontspannen. Wat kan ik doen om mijn hoofd tot rust te krijgen?"

"Als er iets vervelends gebeurt blijf ik er maar over malen. Hoe kan ik negatieve gedachten loslaten?"

"Ik ben steeds meer gestrest en zie overal beren op de weg. Ik ben snel geprikkeld en heb steeds minder plezier in mijn werk. Hoe kan ik leren loslaten en weer een beetje genieten?"

Als je je hier in herkent dan is het tijd voor Mindfulness. Maar hoe pak je dat aan? Om je hier bij te helpen heb ik een kort en effectief traject ontwikkeld, dat je helpt om veranderingen door te voeren zodat je echt tot rust komt en ook toekomstige stress beter het hoofd weet te bieden.  

foto vrouw met kop koffieWat houdt het traject in?


Tijdens 5 sessies gaan we samen aan de slag, waarbij we naast gesprekken vooral gaan werken met oefeningen, waarbij we onderzoeken wat bij jou past. We kunnen hierbij afspreken bij mij op kantoor, maar wandelingen in de natuur zijn ook mogelijk.

Tussentijds ga je met de oefeningen aan de slag, en bespreken we de volgende keer wat werkt en wat niet.

We besteden hierbij zowel aandacht aan het verminderen van stress tijdens het traject, als aan het ontwikkelen van manieren en strategieën om dit in de praktijk blijvend vast te houden.

Ook toe aan het aanpakken van je (werk)stress op een manier die echt blijvend is?

Dan is dit Mindfulnesstraject op maat echt iets voor jou.


Dit traject vraagt van jou een investering van 750, - euro.


Meer informatie, kennismaken of gelijk een traject plannen?


Neem contact op