AAN DE SLAG MET EEN COACH.

LEUK EN EFFECTIEF!

ik met klant

Coaching als slimme oplossing

De meeste uitdagingen in je carrière kun je prima zelf aan. Maar soms loop je tegen iets aan waar het slimmer is hulp bij in te schakelen. Zoals bij langdurige stress bijvoorbeeld, of als je je nog verder wilt ontwikkelen tot de leider die je graag wilt zijn. Maar ook als je een (dreigend) conflict hebt, of gewoon niet goed in je vel zit kan het een wijs besluit zijn om hulp in te roepen.

Hulp inroepen van een coach is geen zwakte, maar een teken van wijsheid en kracht!

"Door gerichte vragen te stellen en te spiegelen heeft Simône me geholpen in het proces naar een volgende carrièrestap. Simône heeft een positieve en pragmatische aanpak. Met praktische tips heeft ze me geleerd te blijven focussen op wat ik zelf belangrijk vind".

Liselot van Berkum, business controller

Met behulp van een coach ben je meestal in staat om problemen snel en op een prettige manier op te lossen. Dit is geen zwaktebod maar juist een sterke move! Je houdt zelf de regie, maar vraagt een professional om jou te ondersteunen bij het aanbrengen van verandering. Het geeft niet alleen veel inzicht, maar je krijgt ook handvatten en gaat gelijk in de praktijk aan de slag.

Zo werk je op een fijne en actieve manier aan het doorvoeren van veranderingen, op het tempo dat bij jou past, en die jou helpen om jouw doel te bereiken. Zodat je na afloop weet dat jij zelf die verandering hebt bewerkstelligd. Je zit weer goed in je vel, kunt goed met stress omgaan, bent een sterkere leider geworden of hebt andere knelpunten opgelost. En het mooie is dat je hier ook op lange termijn nog baat bij hebt. Je hebt immers veel geleerd, wijsheid opgedaan, waar je ook later nog veel aan zult hebben!

Een goede coach luistert goed, maar kan ook sturing geven aan het proces, en dat is precies waar Simône heel goed in is. 
Melanie Wissenburg-de Bruijn - Relatiemanager Private Banking Triodos bank

Ben jij ook toe aan het nemen van actie om weer het plezier terug te vinden in je werk? Om in jouw werk weer de uitdaging en de voldoening te vinden die je nodig hebt?

Wil jij af van je stress en frustratie, heb jij de drive en de ambitie om er samen met mij een mooi traject van te maken met een helder en haalbaar einddoel?

Neem dan contact op, dan overleggen we samen over de mogelijkheden, of maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.


CONTACT OF GELIJK EEN AFSPRAAK MAKEN?