Wat zeggen klanten over mij

"Ik was echt toe aan een andere stap in mijn carrière.  Maar ik zag zelf vooral veel beren op de weg om een andere weg in te slaan. Simône leerde mij om goed af te pellen wat ik belangrijk vond in mijn huidige werk en liet mij inzien waar ik plezier uit haal. Met dat steuntje in de rug durfde ik het aan om de stap te zetten en ben ik nu met veel plezier begonnen bij een nieuwe werkgever. Een goede coach luistert goed, maar kan ook sturing geven aan het proces, en dat is precies waar Simône heel goed in is.
Melanie Wissenburg-de Bruijn - Relatiemanager Private Banking Triodos

"In het kader van een coachingstraject project heb ik Simône leren kennen als een vriendelijke vrouw die goed luistert en op basis daarvan gefundeerde adviezen geeft. Ze gaf me de vrijheid om zelf op ontdekkingstocht te gaan naar nieuwe mogelijkheden en mijn netwerk beter in kaart te brengen. Die kleine nudge die nodig was om mezelf beter te kunnen profileren. Dank je voor je pragmatische adviezen!"
Ingrid Buchem, senior marketing en communicatie adviseur

"Door gerichte vragen te stellen en te spiegelen heeft Simône me geholpen in het proces naar een volgende carrièrestap. Simône heeft een positieve en pragmatische aanpak. Met praktische tips heeft ze me geleerd te blijven focussen op wat ik zelf belangrijk vind." 
Liselot van Berkum, interim business controller
"

"Door ernstig gehoorverlies was mijn (werkzame) leven beetje bij beetje achteruit gehold. Door een Cochleair Implantaat kwam mijn gehoor weer grotendeels terug en na een klein jaar van revalidatie en wennen aan de nieuwe situatie werd het tijd voor een volgende stap in mijn carrière. Simône heeft mij door de testen, adviezen en gesprekken laten zien welke mogelijkheden er zijn, mijn vertrouwen en mijn kracht teruggegeven, waardoor ik nu weer stevig in mijn schoenen sta en stappen durf te nemen die 2 jaar geleden ondenkbaar waren. Dankbaar voor alle tips, trucs en waardevolle gesprekken!"
Ellen Hartman, management assistent HR


"Door omstandigheden heb ik een aantal jaar op een lager niveau gewerkt dan daarvoor, en het gaf mij minder uitdaging. Toen de gelegenheid zich aandiende om van baan te veranderen, stelde ik mij de vraag: wil/moet ik een soortgelijke baan gaan zoeken (het is immers bekend, hier heb ik recente werkervaring) of kan ik misschien weer terug naar mijn oude vakgebied (waar ik al een tijdje uit ben)? Door een coachingstraject en sollicitatietraining bij Simone, kreeg ik weer voldoende zelfvertrouwen dat ik het nog steeds in mij heb om terug te keren naar mijn oude professie. Een paar sollicitatiegesprekken later was het raak: ik heb een heel erg leuke baan gevonden waar ik veel voldoening uit haal en waar ik mezelf weer kan zijn. Ik word gewaardeerd en kom tot bloei! Ik ben Simone dan ook enorm dankbaar voor haar vertrouwen en steun! Dankzij haar heb ik deze stap durven nemen en is dit succesvol verlopen!"
Gerda Langenberg, Senior Proces- en Productdeskundige bij DUO"


"Dankzij Simône leerde ik mezelf beter kennen, waardoor ik een baan kon vinden waar ik echt voldoening uit haal."Christine, communicatie adviseur"Nadat ik een globale opzet van mijn aanbod af had, heeft Simône mij echt geholpen de diepte in te gaan. Zonder te langdradig of vaag te worden in bijvoorbeeld mijn teksten. Het is een behoorlijk proces om bij de kern te komen, en dat is met Simône haar doortastendheid en geduld echt gelukt. Ik weet nu beter waar ik voor sta, wat mijn doel is en wat ik over wil brengen."
Naomi van der Meijden – Eigenaar Natuurlijkenzo