Mijn Weg naar Succes

Visie

‘Werk’ maakt voor de meeste mensen een belangrijk onderdeel uit van hun leven. Een succesvolle carrière draagt bij aan het levensgeluk. Succesvolle medewerkers hebben plezier in hun werk en zetten zich optimaal in, waarbij ze het beste uit zichzelf halen. Ik beschouw succesvolle medewerkers als essentieel voor succesvolle organisaties en daarmee zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik geloof dat hiermee de wereld een beetje beter wordt, niet alleen economisch, maar ook en vooral voor mensen zelf.

Missie

Ik geloof op mijn manier een steentje bij te kunnen dragen aan een betere wereld. In mijn eigen carrières heb ik veel kennis en expertise opgedaan, die ik nu inzet om mensen en organisaties te helpen bij het vinden van hun eigen weg naar succes. Ik geloof er in dat ieder mens een plek heeft en ook dat er nog veel potentieel onbenut is. Met mijn visie, passie en eigenwijsheid denk ik echt verschil te kunnen maken.

Mijn eigen Weg naar Succes

Na een studie Sociale Wetenschappen (organisatie en beleid) heb ik een aantal jaar gewerkt als consultant voor Moret Ernst & Young. Daarna heb ik een switch gemaakt en een paar jaar voor een vakorganisatie gewerkt, waar ik naast het onderhandelen over cao’s en sociale plannen ook de belangen behartigde van individuele leden. Na een overstap naar de wereld van de medezeggenschap heb ik geruime tijd gewerkt als trainer en adviseur. Naast het trainen op vaardigheden hield ik me vooral bezig met ondersteuning van OR en directie bij organisatiewijzigingen en personeelsbeleid. Deze waardevolle jaren hebben me gevormd tot een ervaren trainer en adviseur, en me veel inzicht gegeven in het functioneren van organisaties. Ik merkte echter dat ik steeds meer toegroeide naar een meer coachende rol, en ik ben me daar vervolgens dan ook in gaan specialiseren. De volgende voor mij logische stap was de start van een eigen bedrijf, een beslissing waar ik tot op de dag vandaag veel voldoening uithaal.
 
Met een groot netwerk, een stevig klantenbestand en een fijn kantoor in Groenekan ben ik waar ik zijn wil, maar groei en ontwikkeling hoort bij mij en ik blijf dan ook dagelijks nog leren en zoek altijd weer naar nieuwe uitdagingen.

Kijk voor meer info over mijn achtergrond op mijn   profiel op LinkedIn.

simone en bas