TOE AAN EEN
ANDERE BAAN?

Heb jij het niet meer naar je zin in je huidige baan?  Ben je op zoek naar een nieuwe baan, waar je voldoening uit gaat halen en plezier in hebt?

Daar help ik je graag bij! Dat kan op twee manieren; afhankelijk van waar jij staat en wat jij nodig hebt. 

Welke baan past bij jou?

Hoe maak je een goed onderbouwde keuze? Een waarbij je zeker weet dat dit de juiste stap is voor je? Een die helemaal bij jou past, bij je ambities, je persoonlijkheid, bij wat jij belangrijk vind in je leven, en die ook past bij deze fase in je leven?

Vind je dat nog lastig en zoek je daar hulp bij?

Klik dan op de button onder aan de pagina, je komt dan op de pagina waarin ik je uitleg hoe ik jou daarbij kan helpen! Met een erg leuk en inspirerend traject die jou zeker gaat helpen bij het maken van de juiste keuze!

Hoe zorg je voor succesvolle sollicitaties?

Ook als je weet wat je wilt, is het nog een kunst om goed beslagen ten ijs te komen bij het solliciteren. Er komt veel bij kijken, maar met een beetje handigheid en slimme aanpak gaat het je zeker lukken. Op zoek naar mooie vacatures, netwerken, brieven schrijven, je cv en LinkedIn op orde, en natuurlijk het voeren van succesvolle sollicitatiegesprekken.

En daar help ik je graag bij!

Een lekker praktisch en effectief traject, waarbij je niet zelf hoeft te ploeteren en het wiel hoeft uit te vinden, maar waarbij ik je ondersteun met veel hulp en ondersteuning, praktische tips en ook met inzet van mijn kennis van de arbeidsmarkt en netwerk. Zodat jouw sollicitaties snel gaan leiden tot het gewenste resultaat, die mooie nieuwe baan. Klik op de button onderaan de pagina met meer uitleg over dit leuke en effectieve traject!

"Door een coachingstraject en sollicitatietraining bij Simone, kreeg ik weer voldoende zelfvertrouwen. Een paar sollicitatiegesprekken later was het raak: ik heb een heel erg leuke baan gevonden waar ik veel voldoening uit haal en waar ik mezelf weer kan zijn".

Gerda Langenberg Senior Proces- en Productdeskundige bij DUO

Wil je hulp bij het kiezen van de juiste baan? Kijk dan hier

Wil  je hulp bij het solliciteren? Kijk dan hier

Een combinatie van beide of gewoon eerst even overleg? Neem contact op